VÄRIKUULAPELIT TILAUKSESTA KÄYNTIIN HÄMEENLINNASSA

Kysy vapaita aikoja

Värikuulapeli eli tuttavallisemmin paintball on suosittu ja jännittävä tapa järjestää tekemistä ja toimintaa pienille ja suurille ryhmille. Järjestämme paintballia yritystilaisuuksiin, polttariporukoille tai puhtaasti lajista kiinnostuneille amatööreille Hämeenlinnan kupeessa. Värikuulasodan tiimellyksessä pääset kokeilemaan omia rajojasi ja ylittämään ne tiukan paikan tullen. Varaa aika pelejä varten ja tule rentoutumaan leikkisän taistelun keskellä! Vapaita aikoja löytyy ja päivitämme niitä esim. yrityksemme Facebook-sivuille.

Survival Gamen järjestäminen

Järjestämme Survival Game -pelejä ohjattuna pelinä kaikille asiakkaille. Pelit kestävät yleensä 2–4 tuntia, riippuen ryhmän koosta ja pelaajien energiasta. Parin tunnin pelisession aikana niin nuoret kuin vanhat pelaajat ehtivät päästä ampumaan ja tulemaan ammutuksi useaan otteeseen. 


Survival Game on järjestämämme paintball -peli ennalta sovittuja sääntöjä noudattaen, jossa pelin päämäärä on yksinkertainen: lataa värikuula muiden haalareihin ja pudota heidät pelistä. Ota huumorintaju mukaan, suuntaa peliradalle ja laita kaverisi jäähylle kertalaukauksella. Pelin kulkua ja tapahtumia on hauska avata ja käydä läpi pelin jälkeen yhdessä, jolloin pääsee samalla hengähtämään ja katsomaan, mihin tuli osuttua. Lisätietoa paintballin pelaamisesta saa kysymällä suoraan meiltä.

Paintball-pelit eri tilaisuuksiin

Maailman ensimmäiset paintball -pelit pelattiin 1980-luvun alussa Yhdysvalloissa, mistä Survival Game -peliformaatti levisi maailmalle kulovalkean tavoin. Nykyään paintballia pelataan Survival Game -muodossa pitkin maailmaa, ja se kasvattaa jatkuvasti suosiotaan. Järjestämme pelit erittäin joustavasti joko ohjattuna pelinä tai asiakkaan toivomassa muodossa, jos häneltä löytyy jo aikaisempaa kokemusta paintballista.

Survival Game sopii mainiosti kaveriporukoille esim. viikonlopun viettoon!


Ohessa lisäideoita:


  • Polttarit
  • Läksiäiset
  • Synttärit
  • Sähly- ja muut urheiluporukat
  • Opiskelijaturnaukset ja haastepelit
Tutustu hinnastoon