VIIHTYISÄ JA TILAVA VUOKRAMÖKKI HÄMEENLINNASSA

Vuokraa upea mökkimme

Etsitkö tilavaa ja viihtyisää vuokramökkiä Hämeenlinnasta? Vuokraamme Hämeenlinnan lähettyvillä suurikokoista ja monikäyttöistä mökkiä yksityis- ja yritysasiakkaille. Mökki on hyvinvarusteltu yöpymistä varten, mutta mukaan kannattaa varata omat pyyhkeet sekä liinavaatteet. Järven rannalla sijaitsevasta mökistä käsin on helppo hypätä uimaan ja sitten saunaan. Tila sopii erinomaisesti kaikenlaiseen ajanviettoon, ja lähettyvillä on mahdollisuus päästä harrastamaan vesiaktiviteetteja.

Vuokrahinnasto ja varustus

Vuokramökkimme on upealla paikalla sijaitseva tilava rakennus, johon mahtuu majoittumaan kerralla jopa 10 henkeä. Aivan järven rannalla sijaitsevassa mökissä kelpaa majailla joko viikonlopun yli tai pidempäänkin lomaa viettäen tai juhlia pitäen. Mökistä löytyvät tyynyt ja peitot yöpymistä varten, mutta pyyhkeet ja liinavaatteet voit tuoda itse. Mökillä ei ole juoksevaa vettä, joten omat juomat kannattaa ottaa mukaan.

Hinnasto: 

 80 € / päivä ma - to

 250 € ma - to / arkipäivät

 230 € / viikonloppu

 460 € / viikko

Vuokramökki lähellä toimintaa

Mökiltä löytyy sauna ja laituri, joten uiminen onnistuu ja lämmin sauna on heti odottamassa. Mökiltä on helppo käydä pelaamassa esimerkiksi paintballia peliradallamme, jossa kaikki on järjestetty jännittäviä ja sujuvia Survival Gameja varten. Lisäksi lähistöllä on mahdollisuus osallistua vesiurheiluun ja aktiviteetteihin, kuten kanoottisafareille ja sup-lautailuun.

Luksusta elämään haluaville on tarjolla pitopalvelu, joka toimittaa ruoat paikan päälle tilauksesta. Kaikista näistä palveluista saa lisätietoa suoraan meiltä. Ota siis meihin yhteyttä ja kysy, mitä kaikkea kivaa mökiltä löytyy. Muista varata mökki ajoissa, sillä etenkin kesäisin se on varsin ahkerassa käytössä. Kuvia pääset katsomaan Facebook-sivuillamme.