TUOTTEIDEN JA PALVELUIDEN HINNASTO – HÄMEENLINNA

Voit varata meiltä pelipaikan ja välineet paintball-pelejä varten joko yksittäisinä kappaleina tai yhdessä paketissa ohjattuna värikuulapelinä. Myymme lisäksi värikuulia pelejä varten. Pelipaikkamme sijaitsee Hämeenlinnan kupeessa, vain 500 metrin päässä Kymppitiestä sivuun. Kuljetamme pelivälineet 100 kilometrin säteellä sopimuksen mukaan yli 10 hengen välinevuokrauksissa. Soita ja vuokraa paintballiin pelivälineet Ballbreakersilta!


Vuokraa paintball-välineet

Vuokrattavat pelivälineet ja hinnat

Vuokraamme maastohaalareita, suojahuppuja sekä maskeja ja värikuula-aseita joustavalla sopimuksella joko ohjattuihin peleihin tai asiakkaan omia pelejä varten. Vuokraamamme värikuula-aseet ovat Tippmannin valmistamia.

Välinevuokra maksaa:

 Arkisin ma - to 20 € / päivä

 Pe - su 25 € / viikonloppu

Vuokrattava pelivälinepaketti sisältää:

 Tippmann 98 -värikuula-aseen

 Maskin

 Kaasut
 Hihanauhat
 Liput peliä varten
 Pillit
 Putsaustarvikkeet.

Lisäksi ryhmäkoosta riippuen pakettiin kuuluu ilmaiseksi yksi vara-ase ja varakaasut pelien turvaamiseksi. Maastohaalarin ja hupun yhteisvuokra on erikseen 5 € / kappale, joten viikonloppuna täydellisen välinepaketin vuokraksi tulee 30 €.


Värikuulia on myytävänä hintaan 500 kpl / 15 €. Avaamattomat pussit voi palauttaa ja saada rahat takaisin. Kaikki hinnat sisältävät 24 % alv.

Tippmannin aseet

Ohjattu värikuulapeli on helppo ratkaisu

Jos sinulla ja ryhmälläsi ei ole pelisuunnitelmaa valmiina, tarjoaa Ballbreakers mahdollisuuden osallistua ohjattuun Survival Gameen omalla pelipaikallamme. Ohjattu peli on helppo ratkaisu ryhmille, jotka eivät halua tai pysty järjestämään omia pelejä tai erillistä pelipaikkaa. 


Ohjattu paintball-peli maksaa yhteensä 42 € / henkilö ja se sisältää:

 Täydellisen varustepaketin käsineineen

 100 kpl värikuulia

 Ohjauksen ja huollon pelitapahtuman aikana

 Lisäkuulat kulutuksen mukaan, 3 snt kappale

 Tarvittaessa asiakkaan valitsemalla paikan tai meidän pelipaikkamme.